El despatx: qui som?AlioJurídica és un despatx dedicat a l’exercici de l’advocacia, assessorament jurídic i mediació, fundat l’any 2005, amb vocació d’oferir un servei jurídic, pròxim i de qualitat a la seva clientela.  

 

Com a professionals del dret i la mediació, la nostra tasca se centra, d’una banda, en posar a disposició de les persones les eines necessàries per a la prevenció i gestió del conflicte, a fi d’assolir resolucions satisfactòries de manera alternativa a l’àmbit judicial. I, d’altra, quan no és possible la via de l’acord, en oferir assessorament i representació jurídica en situacions de conflicte, per obtenir una resolució judicial en defensa dels seus interessos.

 

La nostra filosofia és tractar cada cas de manera especial i individualitzada, atenent les necessitats específiques que cada persona presenta. Per això, els serveis que oferim es caracteritzen per una atenció personalitzada, clara, flexible i honesta.

 

La relació client-advocat es fonamenta en el pilar de la confiança i a AJ ens esforcem en mantenir una comunicació contínua i fluida amb el client, informant de forma permanent de les nostres gestions i actuacions.

 

Aquesta especial i sincera manera de fer, ens ha valgut el reconeixement del la  nostra clientela durant tots aquests anys.  

 

Actualment, el despatx es troba especialitzat en les àrees de DRET CIVIL i DRET ADMINISTRATIU, així com, en l’aplicació i seguiment de mètodes alternatius de resolució de conflictes. Si voleu conèixer en profunditat les matèries que conformen els nostres serveis, entreu a l’apartat serveis, on trobareu un ampli desglossament d’aquestes.

 

Així mateix, comptem amb la col·laboració de professionals experts en dret laboral, fiscal i penal, a fi d’oferir un servei complet i de qualitat als nostres clients.